Igor Khripunov

Igor Khripunov

33 votes 4.6
  • Birthday: 1980(39 years old)
  • Profession: Actor

Filmography

Movie Title Character Release Genres
Яга. Кошмар тёмного леса 2019-10-31 Horrors
Т-34 2018-12-27 Military, Drama, Adventure
Русалка. Озеро мертвых 2018-07-12 Horrors, Fantasy
Рука 2018-06-04 --
Конверт Tikhon 2017-11-30 Thriller, Horrors
Вурдалаки 2017-02-22 Horrors, Action, Fantasy, Thriller
Невеста 2017-01-19 Horrors, Detective, Thriller
Пиковая дама: Черный обряд Father 2015-09-10 Thriller, Horrors, Detective
Приличные люди 2015-04-30 Comedy
Убить Сталина Dronov 2013-11-04 Action, Detective
В тумане Mirokha 2012-11-22 Drama, Military, History
Юрьев День 2008-08-12 Detective, Drama

Reviews